///

MOBILITAT D’ERASMUS+ A TXÈQUIA (PYÍBRAM)

Txequia1 00

La setmana del 6 al 13 d’octubre i en el marc del projecte Erasmus+ Skills for Future Working Life in Europe  (SFUWOL), sis alumnes del nostre centre de 1r de batxillerat, acompanyats dels professors Judit Madorell i Joan Soto, van viatjar a Příbram (Txèquia).

Aquest projecte té com a objectiu dotar els alumnes de les habilitats necessàries per fer més fàcil la inserció al món laboral fent ús de les noves tecnologies.  Els altres països que participen en el projecte són Itàlia (Roma), Grècia (Volos) i Finlàndia (Utajärvi).

En aquesta mobilitat els alumnes van fer diferents tallers i activitats. La primera va ser una activitat de coaching, en què es pretenia reflexionar sobre les fortaleses i habilitats que tenen cadascun d’ells per tal de facilitar una possible orientació quan hagin de triar una professió en el futur. Un cop descobertes les seves habilitats, va ser el torn de conèixer altres professions: després d’elaborar un llistat de preguntes, van adreçar-se a diferents punts de la ciutat: la caserna de bombers, una impremta, un establiment turístic, la policia local de Manresa... i van poder entrevistar les persones que desenvolupen aquestes tasques, cosa que els va permetre copsar els aspectes positius i negatius de cada feina. En definitiva, van poder observar l’experiència real de diverses feines.

La darrera activitat tractava de gravar un video pitch. Es tracta d’una petita presentació en què els alumnes exposen els seus punts forts i perquè creuen que haurien de ser els candidats escaients per optar a una determinada feina.

En el marc del projecte, van tenir l’oportunitat de visitar les ciutats de Praga i Pilsen, on van visitar una fàbrica de cervesa de renom per tal de conèixer el funcionament d’una empresa que exporta a tot Europa i fins i tot a alguns països de fora de la Unió Europea.

Va ser una experiència personal inoblidable, perquè van poder conèixer un altre país i altres maneres de fer, conviure amb altres famílies, practicar l’anglès i créixer com a persones.

 

Txequia1 01

 

Txequia2 01

 

Txequia3 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA