///

EL PROJECTE ERASMUS+ WISH APROFUNDEIX EN LA INCLUSIÓ SOCIAL

WISH BCN 1 00

Entre els dies 14 i 20 d’octubre, alumnes dels instituts I.I.S. Grandis de Cuneo (Itàlia), Súkromná Obchodná Akadémia de Zilina (Eslovàquia) i Guillem Catà de Manresa van compartir activitats educatives en el marc del programa Erasmus+ WISH.

Acompanyats de professors dels respectius centres i de les universitats de Gaziantep (Turquia) i Timisoara (Romania), van dur a terme tallers orientats al treball en equip per vehicular les habilitats del segle XXI i l’aprenentatge basat en projectes amb l’objectiu de desenvolupar i implementar la inclusió social dins del currículum escolar.

També van visitar l’ONG Proactiva Open Arms, que els van explicar la seva feina de rescat de refugiats al Mediterrani, la cooperativa La Fageda, que els va mostrar el seu model d’èxit en la inclusió laboral de persones discapacitades, i van assistir a una xerrada de Chrysallis, associació de famílies de menors transsexuals, que va ajudar els alumnes a resoldre els seus dubtes en qüestions de gènere. Finalment, alumnes i professors van pujar a l’escenari de la sala Stroika per oferir un concert inclusiu, en què persones de diferents països i cultures van assolir l’objectiu de treballar la diversitat mitjançant un projecte col·lectiu.

Al febrer de 2019, tindrà lloc una nova mobilitat d’aquest projecte a Zilina, amb experiències educatives similars, i s’espera que conclogui a l’abril a Gaziantep, on els professors redactaran l’informe final.

 

WISH BCN 1 01

 

 Wish 3 01

 

 Wish 4 01

 

 Wish 5 01

 

  Wish 6 01

 

 

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA