///

MOTOJOVE: TEORIA I PRÀCTICA

MotoJove 1 00

A finals d’octubre, els alumnes de 3r d’ESO del Guillem Catà van anar a les pistes Zona Manresa per realitzar una activitat d’educació vial amb ciclomotors. Aquesta pràctica, que està inclosa en el programa MotoJove, té per objectiu oferir un primer contacte amb les motos als adolescents amb la finalitat de sensibilitzar-los i, així, reduir l’accidentalitat de les motos en aquest col·lectiu.

La formació es va dividir en dues parts: la primera va consistir en una sessió teòrica en què els alumnes van rebre informació sobre el funcionament dels ciclomotors i sobre els perills i riscos inherents a la conducció d’aquest tipus de vehicle. Acte seguit van sortir a les pistes per practicar en un circuit tancat enfilats a una moto i acompanyats d’un monitor en tot moment.

Van trobar l’activitat molt apropiada i divertida. La gran majoria dels alumnes no havien circulat mai en ciclomotor i desconeixien algunes de les informacions que els van exposar allí. La valoració general va ser molt positiva.

 

MotoJove 1 01

 

MotoJove 1 01

 

MotoJove 1 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA