///

CONFERÈNCIA ‘ATLANTIS: LA CIÈNCIA DEL MITE’

Conferencia Atlantis 2 00

El dilluns 19 de novembre els alumnes de 1r i 2n de batxillerat van assistir a la conferència títulada ATLANTIS: LA CIÈNCIA DEL MITE, impartida per EMILIO VARELA, periodista i divulgador científic. Van ser tres hores intenses, en què la passió del conferenciant exigia màxima concentració per seguir els seus coneixements.

Ens va portar des de l’erupció de l’any 79 del Vesubi a Pompeia fins al mite de l’ATLÀNTIDA recollit en els diàlegs del filòsof Plató. Es creu que l’Atlàntida estava situada en l’actual illa de Santorini, formada a partir de les restes del volcà Thera, que va tenir una forta erupció fa 3.400 anys i que hauria pogut extingir la civilització MINOICA i fer desaparèixer la ciutat d’Akrotiri.

Va parlar de l’activitat volcànica i dels canvis mediambientals que pot comportar, com ara el canvi climàtic. Ens va fer reflexionar ja que, si aquella civilització no va poder preveure el seu final per manca de coneixement, actualment, tot i poder, no estem actuant davant l’escalfament global del planeta i que potser la solució està en cadascun de nosaltres amb accions responsables individuals.

 

Conferencia Atlantis 2 01

 

 

Conferencia Atlantis 3 01

 

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA