///

ASSISTÈNCIA A L’ESPECTACLE ‘HOLA FEDERICO’

hola federico 00

El dijous 11 d’octubre, un grup d’alumnes de 2n de batxillerat vam assistir a la representació Hola Federico a la Sala Petita del Kursaal.

Es tracta d’un monòleg d’aproximadament una hora de durada en què l’actriu artesenca Assumpta Rojas ens acosta la figura de Federico Garcia Lorca. I ho fa des de la relació que aquest poeta va mantenir amb el nostre país el 1926 i durant la Segona República, primer a través de l’amistat amb Salvador Dalí i la seva dona, i més tard amb l’estrena de les seves obres dramàtiques en l’espai escènic de Barcelona de la mà de l’actriu Margarida Xirgu.

Assumpta Rojas va fer aquest repàs en una sala plena d’un públic que semblava conèixer bé l’obra de l’autor andalús, i ens va traslladar dades i emocions que ens van permetre aprofundir en aquest coneixement. Va interpretar cançons infantils, com ara El lagarto está llorando, o altres com Pequeño vals vienés. També poemes com Romance sonámbulo, Romance de la luna o fragments del Llanto por Ignacio Sánchez Mejías. Uns i altres van contribuir al relat de la història del poeta i de la relació i admiració d’aquest geni envers Catalunya. Com no podia ser d’una altra manera, la representació va concloure amb els versos que el mateix Lorca havia escrit per al seu amic “matador” a la figura del poeta assassinat pel fascisme l’agost de 1936: «No nacerá, si es que nace...».

 

hola federico 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA