///

VISITA AL CENTRE DE RECERCA EN AGRIGENÒMICA

GRAG 00

El dimecres 24 d’octubre els alumnes que fan l’optativa de biologia de 1r i 2n de batxillerat van anar a visitar el centre de recerca en agrigenòmica (GRAG)  que hi ha en el campus de la UAB.

En aquest centre estudien el genoma d’animals i plantes per tal de poder-lo modificar per millorar-ne  les seves característiques.  En concret els van parlar del grup d’investigació que estudia com es pot modificar el gen de la maduració del meló, per tal de reduir la gran quantitat d’aquesta fruita que es llença degut al fet que ha madurat excessivament durant el procés des que es cull fins que arriba a les nostres cases  (es calcula que hi ha una pèrdua mundial d’un 40% de vegetals i fruita en aquest procés).

En aquesta visita els alumnes també van realitzar una part pràctica en què van poder fer una electroforesi i, a més, van poder visitar les diferents instal·lacions, laboratoris i hivernacles del GRAG.

En resum,  va ser una sortida molt profitosa en què van poder observar de prop com treballa un científic que es dedica a la investigació, a més de conèixer tècniques d’enginyeria genètica i de biologia molecular.

 

GRAG 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA