///

DEMOSTRACIONS A MONTIBELLO I COLORS-UP

demostracions Barcelona1 00

El dimecres 20 de febrer, just el dia abans de la Festa de la Llum, les alumnes de 2n curs del CFGM Estètica i bellesa vam anar a Barcelona per assistir a dues demostracions, una a Montibello i una altra a Colors-Up.

A les 8 del matí estàvem totes convocades a l’estació de la Renfe per començar l’aventura. Vam agafar el bus fins a Sant Vicenç de Castellet, i allà vam pujar al tren.

A Montibello hi vam poder observar la demostració de dos tractaments i vam gaudir de les instal·lacions, els productes i les mans de Susanna Utrillo.

Un cop acabada la demostració i amb la gana feta, vam anar a la Gran Via per dinar i així agafar energia per a la tarda.

A la tarda vam tenir el plaer de gaudir d’una demostració a l’escola de maquillatge Colors-Up, on la professora Carme va transformar una companya nostra en drag queen.

Amb molta informació acumulada i molts coneixements adquirits, vàrem córrer pels carrers de Barcelona per ser a temps d’agafar el tren. Després d’un dia intens, tornàvem a Manresa amb la perspectiva d’un llarg pont de la Llum per endavant.

 

demostracions Barcelona1 01

 

demostracions Barcelona2 01

 

demostracions Barcelona3 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA