///

QUÈ ENS FA COMPRAR PER INTERNET I QUÈ PRESENCIALMENT?

 

Comprem per internet 00

Núria Beltran, directora d’ESCODI (Escola Superior de Comerç i Distribució, pionera a Espanya en estudis de Comerç en l’àmbit universitari), va fer una conferència-taller dirigida a l’alumnat dels dos cursos del CFGS Gestió de vendes i espais comercials.

La finalitat era fer reflexionar sobre “Què fa bona una botiga”, és a dir, per què hi ha establiments o espais comercials que ens atreuen i d’altres que no, quins són els factors que fan que els vegem d’una manera o d’una altra, i què fa que comprem via online o presencialment.

Va iniciar la sessió fent un repàs de la situació del sector del comerç al nostre país i dels principals canvis que ha experimentat en els últims anys, sobretot respecte a l’estructura del mercat i dels hàbits i comportaments de les persones. Va parlar d’innovació, de màrqueting, d’anàlisi del mercat, de comerç electrònic, de màrqueting online, de marxandatge, de logística, d’aprofitar l’entorn, etc. Tot plegat va servir a l’alumnat per fer un repàs d’aquells coneixements que ha anat adquirint a classe al llarg del cicle formatiu, i per comprovar com són d’actuals i aplicables a la realitat.

També va explicar un seguit d’històries i anècdotes d’empreses reals del nostre entorn que han aplicat el màrqueting i la creativitat en diversitat de situacions, generant unes experiències “molt sonades” i interessants. L’alumnat va estar molt pendent del que explicava i esperant com havia acabat cada un dels casos.

En un moment de la sessió, la Núria va muntar una activitat en què els assistents van participar en un petit estudi de mercat que els va permetre saber quins són els factors clau més importants que fan que unes coses les comprem per internet i d’altres presencialment. Quins són aquests factors? És el preu? És la comoditat en la compra? És la major varietat de productes que es troben? És l’atenció al client? És la proximitat?... Les respostes les coneixen els alumnes d’aquest cicle formatiu.

 

Comprem per internet 01


DESTAQUEM

 taller fapac 02

 

La data de la segona sessió serà dissabte, 25 de novembre, en comptes del 18 de novembre com estava previst


 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

 


 

DROP OUTS-COACHING AT SCHOOL

 

padlet Drop outs coaching 02

LA REVISTA DEL CATÀ

FACEBOOK DEL CATÀ EN ACCIÓ

facebook cataenaccio 2

LLIGA DE VALORS

lligadevalors 02

NADAL AL CATÀ 2016

NadalalCata2016 02

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

EL CATÀ EN FA 25

EL LIPDUB D'EL CATÀ EN FA 25

 

 

DEL DIETARI DE GUILLEM CATÀ

 

Del dietari de Guillem Catà 

 

ACTE COMMEMORATIU

DEL 25è ANIVERSARI

DE L'INSTITUT GUILLEM CATÀ

 

 

Acte commemoratiu del 25è aniversari de l'Institut

 

L'ACTE DEL 25è ANIVERSARI

ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

 

acte 25 anys a la premsa

 

LA PÀGINA DE FACEBOOK

 

Pàgina de Facebook de "El Catà en fa 25"L'ALBUM DE FOTOS

 

L'album de fotos de la inauguració de "El Catà en fa 25"