///

EMPRENEDORIA EN MÀRQUETING DIGITAL

 

Emprenedoria amb marqueting digital 00

El màrqueting d’anys enrere no té gaire a veure amb el que es fa en l’actualitat, sobretot perquè els últims anys del segle passat va aparèixer internet, que ha permès que moltes accions de màrqueting, que abans es feien de forma tradicional, ara es puguin fer online.

Per il·lustrar aquest canvi, va venir a la nostra aula Laura Celdran, CEO de Core Bicycle, empresa molt jove que es dedica exclusivament al màrqueting online i comerç electrònic.

La Laura va muntar l’empresa fa un parell d’anys amb un petit grup d’inversors, amb l’objectiu de crear un portal buscador de productes que es convertís en el referent en el sector de la bicicleta i el ciclisme. La seva adreça electrònica és https://www.corebicycle.com/

En aquests dos anys l’empresa ha augmentat molt la facturació. Una part important de la seva plantilla està composta per exalumnes del nostre CFGS Gestió de vendes i espais comercials, que hi van començar fent les pràctiques (FCT) i, en finalitzar-les, s’hi van incorporar laboralment. Una d’elles, Anna Capdevila, també va assistir a l’acte i ens va explicar la seva experiència i la seva feina, demostrant a l’alumnat actual que amb passió i voluntat poden aconseguir molt del que es proposin.

La Laura ens va explicar com treballen el SEO, tant amb continguts com amb vídeos, quin tipus d’accions fan per tal que Google els col·loqui en els primers llocs i com controlen el resultat d’aquestes accions.

Ens va donar un exemple d’emprenedoria i, a més, un exemple d’aplicació de molts dels conceptes que es treballen a classe quan es parla de màrqueting digital: SEO, continguts, posicionament, paraules clau, Analytics, etc.

Finalment va lligar tot el contingut de la sessió amb el concepte, molt actual, de “Marca personal”, donant consells a l’alumnat per tal de treballar-la a fons i convertir-la en una marca amb valor diferencial, basada en l’aprenentatge continu, amb uns objectius molt clars i concrets, amb el risc que suposa sortir de la zona de confort i ser una persona amb inquietuds.

Va concloure que justament això és el que demanen a les persones que volen incorporar-se a la plantilla de la seva empresa.

 

Emprenedoria amb marqueting digital 01


DESTAQUEM

 taller fapac 02

 

La data de la segona sessió serà dissabte, 25 de novembre, en comptes del 18 de novembre com estava previst


 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

 


 

DROP OUTS-COACHING AT SCHOOL

 

padlet Drop outs coaching 02

LA REVISTA DEL CATÀ

FACEBOOK DEL CATÀ EN ACCIÓ

facebook cataenaccio 2

LLIGA DE VALORS

lligadevalors 02

NADAL AL CATÀ 2016

NadalalCata2016 02

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

EL CATÀ EN FA 25

EL LIPDUB D'EL CATÀ EN FA 25

 

 

DEL DIETARI DE GUILLEM CATÀ

 

Del dietari de Guillem Catà 

 

ACTE COMMEMORATIU

DEL 25è ANIVERSARI

DE L'INSTITUT GUILLEM CATÀ

 

 

Acte commemoratiu del 25è aniversari de l'Institut

 

L'ACTE DEL 25è ANIVERSARI

ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

 

acte 25 anys a la premsa

 

LA PÀGINA DE FACEBOOK

 

Pàgina de Facebook de "El Catà en fa 25"L'ALBUM DE FOTOS

 

L'album de fotos de la inauguració de "El Catà en fa 25"