///

PROJECTE DE MÀRQUETING PER AL BAXI MANRESA

Practica Marqueting 00

Al 2n curs del CFGS de Gestió de vendes i espais comercials, i dins l’assignatura Polítiques de màrqueting, l’alumnat farà un treball per a Bàsquet Manresa SAE, l’empresa que gestiona l’equip de bàsquet BAXI Manresa, el pavelló del Nou Congost i tot el màrqueting que aquesta gestió empresarial comporta.

Aquest projecte és l’eix central sobre el que pivota l’assignatura al llarg de tot el curs acadèmic, ja que l’alumnat hi va aplicant la teoria del màrqueting basant-se en una metodologia concreta que es treballa a l’aula.

Durant el seu treball, l’alumnat haurà de fer l’anàlisi de l’empresa i el seu entorn i deduir les estratègies de màrqueting que han de permetre aconseguir els objectius fixats prèviament. A partir dels resultats de l’anàlisi i d’acord amb aquestes estratègies, haurà de deduir i concretar les accions de màrqueting més adients, dirigides a un públic objectiu concret.

I tot això es fa en format de treball en equip, en què els diversos equips constituïts a l’aula funcionaran com una consultoria de màrqueting i faran les seves propostes de resolució del cas, amb la qual cosa s’oferiran diverses possibilitats a l’empresa, deduïdes i argumentades convenientment.

El gerent de Bàsquet Manresa SAE, Carles Sixto, va presentar a l’alumnat l’empresa, els seus valors i el seu funcionament, i va explicar les línies generals del màrqueting que actualment estan portant a terme, detallant les diferents formes d’aconseguir ingressos a l’empresa, i comentant les diferències més importants del BAXI Manresa respecte a altres equips de l’ACB, la primera lliga espanyola de bàsquet.

També va indicar els principals objectius que es planteja l’empresa per al proper exercici econòmic, que l’alumnat haurà de tenir presents a l’hora de fer les propostes de màrqueting per a Bàsquet Manresa.

 

Practica Marqueting 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA