///

TREBALL DE CAMP EN L’ESTUDI DE LA DO PLA DE BAGES

DO pla bages 00

Dins la matèria Investigació comercial, l’alumnat del CFGS Gestió de vendes i espais comercials fa una pràctica real durant tot el curs, en col·laboració amb el Consell Regulador de la DO Pla de Bages, per posar en pràctica els conceptes teòrics treballats a classe i aprendre a dissenyar i executar un estudi de mercat. La finalitat tècnica consisteix a esbrinar quina és la valoració i la percepció que la població del Bages té dels vins de la DO Pla de Bages.

En la fase concloent d’aquesta investigació, i al llarg de la segona quinzena de febrer, l’alumnat ha planificat i executat un treball de camp consistent a fer un total de 413 enquestes a clients, repartides en diversos dies, franges horàries i zones, tant del centre de la ciutat com dels barris i fins i tot de la perifèria. Aquest repartiment, fet basant-nos en un mètode de mostreig estadístic, ens ha permès aconseguir una mostra representativa del conjunt de clients del Bages, amb un marge d’error inferior al 5%, límit acceptat en l’àmbit professional, i treballant amb un nivell de confiança del 95,5%.

Un cop acabat aquest treball de camp, l’alumnat ha entrat les dades aconseguides en un programa informàtic per poder-les analitzar, deduir-ne les conclusions i, finalment, redactar-ne un informe amb la solució d’aquesta investigació comercial.

 

DO pla bages 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA