///

VISITA AL GRAN TEATRE DEL LICEU

liceu1 00

El dilluns 5 de novembre, els CFGM de Perruqueria i cosmètica capil·lar i d’Estètica i bellesa vam anar a Barcelona per visitar el Gran Teatre del Liceu. L'objectiu de la visita era observar, d’una banda, com treballen en el taller de perruqueria i postisseria i, de l’altra, el vestuari i la caracterització.

Ens van ensenyar com fan les perruques i els postissos, com les adapten a cada personatge i tot el que han de tenir en compte abans de les representacions de les òperes.

Vam tenir la gran sort que aquell mateix dia feien l'assaig de l'òpera Kàtia Kabànova. Ja tenien tot el material a punt i el vam poder veure. La part de sastreria i caracterització va ser molt interessant però més curta, ja que era dia de retocs i detalls. També ens van mostrar el llibre d'especificacions per a una de les properes òperes, Madame Butterfly, amb els esbossos que havia fet el dissenyador per a cada personatge.

A més, ens van portar a visitar tot el teatre, vam seure a les butaques de platea, ens van ensenyar l'escenari i vam anar al famós Saló dels Miralls, on ens van explicar la història del Liceu.

Aquesta sortida va ser molt interessant, perquè vam tenir l'oportunitat de visitar un teatre tan prestigiós com el Liceu i l’alumnat va poder adonar-se que el teatre és una sortida professional, entre moltes d’altres, dels estudis que estan realitzant.

 

liceu1 01

 

liceu2 01

 

liceu3 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA