///

ELIMINACIÓ DE POLLS A HELP PIOJITOS

help1 00

El dijous 29 de novembre vam visitar el centre HELP PIOJITOS, per tal d’aprendre nous mètodes per eliminar els polls. La sortida representa una part de l’assignatura Anàlisi capil·lar, que pertany al MP07 de 1r curs de CFGM Perruqueria i cosmètica capil·lar.

La pediculosi és la infestació de polls, que es pot donar tant al cap, com al cos i als genitals. El seu tractament clàssic consisteix en l’aplicació d’insecticides. Al centre HELP PIOJITOS vam aprendre una técnica nova que no aplica cap mena de producte, i encara menys insecticides. Es tracta de succionar i eliminar els paràsits situats al nostre cap.

La Gemma ens va instruir sobre mètodes per evitar el contagi. A més, va trencar tòpics propis de la pediculosi, com ara que els polls es poden agafar a les butaques d’un cinema, compartint un barret... Tampoc no hi tenen res a veure els cabells bruts.

Vam poder veure fotografies de cabells amb polls de clients que havien visitat el centre. Fins i tot vam observar polls de color vermell i casos atípics.

La nostra valoració va ser molt positiva. Agraïm a tot l’equip de HELP PIOJITOS la seva atenció i amabilitat, així com tots els coneixements que ens van transmetre..

 

help1 01

 

help2 01

 

help3 01

 

help4 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA