///

PRÀCTIQUES A L’EMPRESA DEL CFGS GESTIÓ DE VENDES I ESPAIS COMERCIALS

Practiques a Core Sport Team 00

L’alumnat de qualsevol cicle formatiu fa una “assignatura” coneguda com a FCT (Formació en el Centre de Treball), que consisteix en les pràctiques a l’empresa. En el cas del CFGS Gestió de vendes i espais comercials, les pràctiques es fan en horari de matí ja que les classes són a la tarda; tenen una durada de 350 h (gairebé 4 mesos a raó de 4 h diàries) i, com que estan becades per part de l’empresa, l’alumnat cobra una remuneració econòmica segons les hores treballades.

Les activitats que l’alumnat hi realitza són les pròpies del perfil professional del cicle formatiu. En el nostre cas estan relacionades amb les activitats de compra, venda, logística, màrqueting, màrqueting digital, comerç electrònic i botiga virtual, atenció al client, gestió d’estocs, màrqueting en el punt de venda, etc.

Un cop finalitza la FCT, moltes empreses constaten que l’alumnat que han tingut ja rendeix com qualsevol altre treballador en plantilla, motiu pel qual, si l’empresa està en creixement o té una vacant, sovint prefereix contractar laboralment l’alumnat que ja coneix l’empresa, els productes, els clients i proveïdors... i que ha pogut provar suficientment durant les pràctiques, abans que recórrer a la contractació externa de personal que no coneix.

Sovint ens trobem que empreses que han contractat alumnat nostre en finalitzar la FCT ens demanen nous alumnes en els cursos següents. Un d’aquests casos és Core Sport Team Company SL, una empresa dedicada a la comercialització de productes del sector esportiu, concretament del món de la bicicleta, que treballa el màrqueting digital a fons ja que només opera a través d’internet. L’alumna que va fer-hi la FCT el curs passat, i que ara és treballadora en plantilla, és la responsable de formar els dos alumnes que aquest curs hi han començat les pràctiques. A la foto adjunta veiem un moment de la seva jornada laboral en què està formant aquests dos alumnes nostres.

Aquest és, doncs, un exemple molt clar de la manera com una persona que estudia un cicle formatiu es pot integrar laboralment en una empresa, i a la vegada ajudar nous estudiants a fer-ho també.

  

Practiques a Core Sport Team 01

  

 

  

DESTAQUEM

 taller fapac 02

 

La data de la segona sessió serà dissabte, 25 de novembre, en comptes del 18 de novembre com estava previst


 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

 


 

DROP OUTS-COACHING AT SCHOOL

 

padlet Drop outs coaching 02

LA REVISTA DEL CATÀ

FACEBOOK DEL CATÀ EN ACCIÓ

facebook cataenaccio 2

LLIGA DE VALORS

lligadevalors 02

NADAL AL CATÀ 2016

NadalalCata2016 02

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

EL CATÀ EN FA 25

EL LIPDUB D'EL CATÀ EN FA 25

 

 

DEL DIETARI DE GUILLEM CATÀ

 

Del dietari de Guillem Catà 

 

ACTE COMMEMORATIU

DEL 25è ANIVERSARI

DE L'INSTITUT GUILLEM CATÀ

 

 

Acte commemoratiu del 25è aniversari de l'Institut

 

L'ACTE DEL 25è ANIVERSARI

ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

 

acte 25 anys a la premsa

 

LA PÀGINA DE FACEBOOK

 

Pàgina de Facebook de "El Catà en fa 25"L'ALBUM DE FOTOS

 

L'album de fotos de la inauguració de "El Catà en fa 25"