///

VISITA AL DEPARTAMENT DE MÀRQUETING DE DIESA

 

Marqueting a DIESA 00

El dimarts 18 d’abril l’alumnat de 2n curs del CFGM Activitats comercials va visitar les oficines centrals de DIESA Restauració, ubicades al Polígon Sant Isidre. L’empresa, fundada el 1980, gestiona actualment 20 establiments de restauració propis i més d’una trentena d’externs.

L’objectiu de la visita era veure de primera mà què fa el departament de màrqueting d’una empresa de serveis, com pren les decisions i per què, quines són les seves estratègies, quines accions fa i com les planifica i organitza.

Ens va atendre Laura Llumà, responsable de màrqueting de l’empresa, exalumna del cicle formatiu de grau superior del nostre centre, la qual ens va presentar l’empresa, i ens va donar una visió dels seus orígens, la seva estructura i l’organigrama actual. També ens va explicar els seus inicis a DIESA, d’ençà que era alumna del nostre institut.

Ella és l’encarregada a l’empresa del disseny de les estratègies de màrqueting, de la planificació, temporització, execució i control posterior de les accions, del seguiment setmanal dels locals, del marxandatge, de la negociació amb proveïdors per aconseguir accions conjuntes (trend màrqueting), de la publicitat, etc.

Ens va mostrar diverses campanyes de màrqueting portades a terme, explicant-nos com les planifiquen, com s’hi implica el personal, la manera de buscar vincles amb les entitats de l’entorn per fer un màrqueting més social, i la coordinació de tot plegat amb la resta de departaments de l’empresa. 

Vàrem poder comprovar que treballen molt la segmentació del client, ja que cada acció es dissenya segons el target o públic objectiu al qual es dirigeix, mostrant-nos exemples reals per veure’n la diferència. Fins i tot vàrem observar com adapten la imatge i funcionament de cada establiment al tipus de client i l’entorn que té.

Els alumnes van quedar molt satisfets i motivats després de la visita, a més de quedar-los molt clara la feina que fa un departament de màrqueting en una empresa.

 

Marqueting a DIESA 01 

DESTAQUEM

 taller fapac 02

 

La data de la segona sessió serà dissabte, 25 de novembre, en comptes del 18 de novembre com estava previst


 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

 


 

DROP OUTS-COACHING AT SCHOOL

 

padlet Drop outs coaching 02

LA REVISTA DEL CATÀ

FACEBOOK DEL CATÀ EN ACCIÓ

facebook cataenaccio 2

LLIGA DE VALORS

lligadevalors 02

NADAL AL CATÀ 2016

NadalalCata2016 02

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

EL CATÀ EN FA 25

EL LIPDUB D'EL CATÀ EN FA 25

 

 

DEL DIETARI DE GUILLEM CATÀ

 

Del dietari de Guillem Catà 

 

ACTE COMMEMORATIU

DEL 25è ANIVERSARI

DE L'INSTITUT GUILLEM CATÀ

 

 

Acte commemoratiu del 25è aniversari de l'Institut

 

L'ACTE DEL 25è ANIVERSARI

ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

 

acte 25 anys a la premsa

 

LA PÀGINA DE FACEBOOK

 

Pàgina de Facebook de "El Catà en fa 25"L'ALBUM DE FOTOS

 

L'album de fotos de la inauguració de "El Catà en fa 25"