///

DINAMITZACIÓ EN LA SETMANA DELS DRETS DELS INFANTS

drets infants 00

Durant el primer trimestre de curs, el cicle formatiu d'Integració social ha estat participant en el projecte Setmana dels Drets dels Infants de l’Ajuntament de Manresa, que ofereix a les escoles de primària la possibilitat de portar a terme unes sessions amb els alumnes de 4t de primària sobre un tema o concepte relacionat amb els Drets dels Infants. Es finalitza amb una trobada de tots els grups durant un matí al centre de la ciutat.

Aquest curs hi van participat 12 escoles amb 24 grups de 4t de primària, és a dir, un total d'uns 600 nens i nenes d'entre 9 i 10 anys. La festa final va tenir lloc el 7 de gener passat a la plaça Porxada.

La participació de l’alumnat d’Integració social va consistir a dinamitzar les aules de les escoles mitjançant una sessió d’una hora, en què els nens i nenes de 4t de primària havien de pensar un joc per a la festa final relacionat amb la igualtat de gènere. També van dinamitzar la gimcana resultant a la festa final dels Drets dels Infants.

La matinal del 7 de gener va ser un èxit, en què nens i nenes van jugar, riure, córrer i aprendre amb la dinamització de l’alumnat d’Integració social.

 

drets infants 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA