///

ET TOCA A TU, LA FORÇA DE LA MÚSICA

 

Et toca a tu és un projecte participatiu, impulsat per l'OBC i L'Auditori Apropa, en què entitats socials o educatives que treballen amb la música com a eina d'inclusió social comparteixen escenari amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya per estrenar una obra composta expressament per a l'ocasió.

Aquest any hem compartit escenari amb la Big Band de l'Institut Guillem Catà i la Coral Escodines. Dos projectes de Manresa que han triat la música i el seu poder transformador com a eix transversal d’educació per treballar amb els alumnes de secundària. Després d'un any de feina, aquest cap de setmana vam estrenar junts l'obra encàrrec Illa Esperança que Arnau Tordera ha creat tenint en compte les capacitats musicals de tots els integrants i que incorpora les aportacions que els joves han fet durant el procés creatiu.

En aquesta setena edició de l'Et toca a tu, l'OBC fa un pas endavant en el seu projecte social i per això ha decidit oferir aquest concert en temporada i fer-lo sota la batuta del director titular, Kazushi Ono, que s'ha implicat personalment en el projecte i ha visitat els participants durant els assajos al seu institut. També han compartit assajos amb els joves a Manresa els músics de l’OBC Adrián Moscardó, Mireia Farrés i Christine de Lacoste. A més, la directora de cor Elisenda Carrasco s’ha encarregat de la preparació vocal dels joves de la coral Teaser realitzat per La Xarxa.

 

 


 

TV3: L'OBC comparteix escenari amb estudiants de l'Institut Guillem Catà dins el projecte 'Et toca a tu'

 

 


NOTÍCIES DE PREMSA:

 

 

 

 

 

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA