///

ERASMUS+ ENS PORTA A FINLÀNDIA

Erasmus Finlandia1 00

L’Institut Guillem Catà no s’atura. El projecte d’Erasmus+ SFUWOL Skills for Life, Working for Future va tornar a picar a la porta del nostre centre. Aquest cop un grup d’alumnes de 2n de batxillerat -Clàudia Vilanova, Santiago Jerez, Astrid Domínguez, Arish Kamalmaz, Eloy Benito i Noèlia Garcia-, acompanyats dels professors Roser Matamala i Joan Soto, van visitar el centre de secundària Utajärven Lukio d’Utajärvi (Finlàndia), la setmana del 24 de febrer al 2 de març d’aquest any.

Els alumnes que participen en aquest projecte provenen de centres de secundària d’Itàlia (Roma), República Txeca (Příbram), Finlàndia (Utajärvi) i Grècia (Volos). La temàtica del projecte és l’ús de les noves tecnologies aplicades al desenvolupament personal i a l’educació.

Els alumnes van participar en un seguit d’activitats relacionades amb el món de l’emprenedoria i, en concret, orientades a l’aprenentatge del món de l’empresa. Van desenvolupar la creació d’un business plan. En relació amb aquest apartat, van crear una idea de negoci i van dissenyar el pla de viabilitat, els possibles usuaris, les possibilitats de finançament i la seva sostenibilitat. Una comissió d’experts va triar el projecte més viable de tots els que es van presentar. Per dur a terme aquesta tasca, van haver d’aprendre a fer ús d’eines relacionades amb les noves tecnologies, com ara el prezi i canva.

Paral·lelament, també van tenir l’oportunitat de visitar un parc natural i conèixer una mica més el seu funcionament i, a més, van fer activitats tan interessants com la gestió de la neu i la seva importància, i una altra amb raquetes de neu.

Aprofitant la proximitat amb la localitat de Rovaniemi, els alumnes van visitar el Pare Nadal, que en ple mes de febrer encara feia hores extres.

De tornada, el Pare Nadal els va obsequiar amb una de les sorpreses més agradables i espectaculars de tot el viatge: van poder gaudir de les famoses aurores boreals.

En resum, segur que els nostres alumnes no oblidaran mai aquest viatge tan complet.

 

Erasmus Finlandia1 01

 

 Erasmus Finlandia2 01

 

 Erasmus Finlandia3 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA