///

FOMENTEM LES ARTS ESCÈNIQUES AMB ERASMUS+

WISH Parlament Zilina 00

En el marc del projecte Erasmus+ WISH, sis alumnes i tres professors del Guillem Catà es van desplaçar a la localitat eslovaca de Zilina. El nostre institut va presentar bones pràctiques educatives al voltant de la inclusió social, mitjançant l’educació per projectes i la implementació de les competències bàsiques.

Particularment exitosa va ser l’aportació del projecte Nadal al Catà, que ja ha arribat a la seva vuitena edició i que aglutina alumnes de diferents cultures en un mateix espectacle. El treball col·laboratiu de les habilitats interpersonals així com el desenvolupament de la creativitat i el pensament crític van ser gratament valorats pels professors dels instituts I.I.S. Grandis de Cuneo (Itàlia) i Súkromná Obchodná Akadémia de Zilina (Eslovàquia) i pels de les universitats de Gaziantep (Turquia) i Timisoara (Rumania). Una vegada fetes les diferents presentacions, tots els participants van coincidir en el foment de les arts escèniques dins el currículum escolar pel seu alt valor inclusiu.

També es van destacar altres projectes del Guillem Catà, com ara la construcció d’una aula de fusta, el programa Obertament per a la conscienciació sobre les malalties mentals i les diferents activitats que duen a terme els alumnes del cicle d’Educació infantil del centre amb les escoles locals.

 

WISH Parlament Zilina 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA