///

CONSOLIDEM ELS NOSTRES PROJECTES ESCÈNICS A GAZIANTEP

Gaziantep 00

La directora de l’Institut Guillem Catà, Marta Codina, i el coordinador local del projecte Erasmus+ WISH, Albert Bacardit, es van trobar a la universitat de Gaziantep (Turquia) amb els altres coordinadors europeus d’aquest projecte.

Més enllà de les habituals sessions de treball, van visitar instituts d’aquesta ciutat on s’estan implementant les competències bàsiques mitjançant la metodologia de l’aprenentatge basat en projectes. Els professors van participar activament amb l’alumnat, i va ser particularment interessant la improvisació conjunta d’un rap i una cançó creats pels alumnes i dedicats al projecte.

D’altra banda, també van visitar una escola que dóna acollida a alumnes refugiats sirians, on van poder compartir experiències tant amb ells com amb el seu professorat. A més, van fer visites a associacions que treballen en la inclusió social de persones amb discapacitats físiques i mentals.

Finalment, els coordinadors de cada país van fer una conferència a la universitat de Gaziantep davant de més de dos-cents professors i autoritats locals, en què van aportar bones pràctiques educatives per a la inclusió social en l’entorn educatiu.

 

Gaziantep 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA