///

Reunio de grup 00

Dins l'estudi de mercat sobre el client dels vins de la Denominació d’Origen (DO) Pla de Bages, treballat com a projecte global d’aquest curs en el mòdul Investigació comercial del CFGS Gestió de vendes i espais comercials amb l’objectiu d’aconseguir informació sobre els hàbits de compra del client i sobre la valoració que en fa de les diverses marques de vins de la DO, el 18 de gener vàrem experimentar a l’aula un focus group, que és una de les tècniques qualitatives d’investigació comercial més importants actualment.

Durant la sessió, organitzada i executada totalment per l'alumnat, es van poder experimentar tant la planificació com la posada en pràctica del focus group. I per això, es van convocar a l'aula un total d’onze clients de marques de vins de la DO Pla de Bages, amb l’objectiu d’obtenir informació per tal d’aconseguir més precisió en l’enquesta que caldrà fer en la fase final de l’estudi de mercat.

Les qüestions plantejades es van decidir a partir de les tècniques d’investigació aplicades amb anterioritat, principalment la recerca de dades secundàries i les entrevistes en profunditat fetes a experts vitivinícoles, comerciants i representants de cellers de la Denominació.

Amb el debat que es va produir entre els assistents es varen generar noves hipòtesis objecte d’estudi que augmentaran el nivell de qualitat de la fase concloent, que s’iniciarà amb una prova pilot de l'enquesta a fer, el mostratge per aconseguir una mostra representativa, el treball de camp, l’entrada de dades, l’anàlisi estadística i la deducció de les conclusions de l’estudi.

Amb tot plegat, i partint de la teoria treballada a classe al llarg del curs, l’alumnat haurà pogut aplicar les tècniques d’investigació més importants en un estudi de mercat fet en termes reals, en aquest cas en col·laboració amb la DO Pla de Bages.

 

Reunio de grup 01

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA