///

Institut Guillem Catà is willing to establish academic, cultural and scientific relationships with national and international organizations and institutions in order to promote the international mobility of our students. Once a year a report will be made with conclusions of the supervision and assessments. Correction measures will be applied in case the targets are not reached. Selection of partners Partners will be chosen according to their catalogue of studies. We are looking for schools with Short Cycles equivalent to our own and that are willing to engage in a mobility programme.

Andrea Izquierdo i Laura Quintana van assistir a Barcelona a la sessió de cloenda del programa Univers d'històries que tancava la primera edició. Es tracta d´un projecte transversal, d'intercanvi intergeneracional a través de la narrativa oral. En aquesta última trobada, juntament amb alguns representants dels centres que hi participaven i també amb diversos observadors, van compartir diferents mirades sobre el conjunt d'històries i emocions que, a partir d'ara, ja formaran part de l'inventari del patrimoni etnològic de Catalunya. La trentena de treballs que vam presentat des de l'Institut Guillem Catà es van confegir des de l'assignatura de literatura catalana tot i que, lògicament, les històries recollides als avis o pares van mirar de conservar sempre l'idioma original. A la foto, l'Andrea i la Laura recullen el diploma participatiu de mans d'Anna Jarque, directora del projecte, i de Carme Oriol, catedràtica de la facultat de Filologia Catalana a la Universitat Rovira i Virgili

Llegeix més...

El dimarts 27 de gener les alumnes de 2n d’Estètica vam gaudir de la visita d’Eva Fernàndez, a través del programa Flipart. L’Eva és una gran professional, amb més de 25 anys d'experiència laboral en el món de la perruqueria, caracterització i postissos. En el seu currículum trobem, entre d’altres, dos premis Butaca de Teatre de Catalunya. Fa gairebé 4 anys que té un espai d’art, creació i oficis, en què porta a terme diferents cursos per formar professionals que avui dia estan treballant i desenvolupant els seus coneixements. Ens va donar a conèixer una sortida professional molt interessant, que permet gaudir de treballs de cinema, TV, publicitat i teatre.

Llegeix més...

És el segon any que comencem les nostres jornades Catà en acció amb la gravació d'un programa Aula Taronja al mateix centre. Es tracta de fer coincidir el curs de comunicació que Canal Taronja ofereix als nostres alumnes amb l'inici de les jornades de dinamització educativa. De fet, és un treball que ha començat fa algunes setmanes. Enguany, els protagonistes seran els alumnes de 2n d'ASCT, que precisament estudien la comunicació d'esdeveniments. Aquest primer dia, per acompanyar-nos reuniran uns bons convidats, amb la col•laboració de Pilar Goñi, directora del Canal Taronja. Amb ella tornaran Valentí Oviedo, gerent de l'Auditori; Josep Huguet, exconseller d'Empresa i Turisme; Josh Racero, músic i compositor; Josep Guardiola, empresari turístic, i Alfons Conesa, director de l'Agència Catalana de Consum. Ja hem portat tots ells al Catà per separat, però dilluns, en un plató muntat a l'aula zero-zero, els tindrem tots plegats. 

Llegeix més...

Els primers dies després de vacances de Nadal van coincidir amb la presència d'obres a l'accés de l'institut. Finalment, un equip d'operaris de Telefònica deixaven a punt la instal•lació que ha de permetre l'arribada de la fibra òptica al nostre institut. I això què vol dir? El coordinador informàtic, Antoni Anguera, ens comenta que “quan arribi la fibra disposarem dels mateixos recursos de què estem disposant fins ara, però, això sí, disposarem de força més velocitat. Si sumem tots els routers que tenim ara, disposem d'uns 50Mb per fer descàrregues i i uns 5Mb per pujar informació a internet. Amb la fibra passarem a uns teòrics 100Mb per fer descàrregues i uns 50Mb per pujar informació a internet". Si tot va bé, doncs, en el futur podria millorar l'accés a l'aula virtual de l'institut i fins i tot oferir alguns nous serveis de treball al núvol.

Llegeix més...

DESTAQUEM

 

Preinscripció del curs 2019 2020

 

 

 

Nou cicle formatiu2 02

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT

ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT

FP

 


 

BORSA DE TREBALL

Borsa treball

 

ACREDITACIONS

logo FSE 01
 

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

logo FSE 01
competencies basiques
 

EL NOSTRE FACEBOOK

Facebook de l'Institut Guillem Catà

ERASMUS+

Erasmus

FP DUAL

 

DUAL alta

 

 

NADAL AL CATÀ 2018

 

Cartell Nadal al Cata 02

 

 

COMERÇ I MÀRQUETING

 

web marqueting 

PROJECTES DE FUSTA